Blomme ‘Jubileum’ Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.

449 kr.

Oplev naturens skønhed med vores Blomme ‘Jubileum’ dværgtræ – perfekt til enhver have. Kort og frodigt med saftige blommer.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894123 Kategori:

Blomme ‘Jubileum’ Dværgtræ er en fejring af smag, skønhed og frodighed i din have. Dette pragtfulde træ kommer med 3-5 grene, som allerede stråler af vitalitet og løfte om en rig høst. Den medfølgende 6,7 liters potte giver dette træ et solidt fundament at vokse fra, og med en imponerende højde på 80-100 cm er det allerede på vej til at blive en imponerende tilføjelse til enhver have.

Men det er ikke bare udseendet, der gør Blomme ‘Jubileum’ Dværgtræ til noget særligt. Denne sort producerer frugter med en meget fin syrlig sød smag, der vil glæde dine smagsløg og bringe en ny dimension af friskhed til dit køkken. Frugterne er store, vejer mellem 80-120 gram, og har en smukt rød-violet farve, der indbyder til at blive plukket og nydt.

Med en frugtkød, der let slipper stenen, er disse blommer lette at håndtere og nyde, mens den sprøde skræl tilføjer en behagelig tekstur til oplevelsen. Blomme ‘Jubileum’ Dværgtræ giver et meget stort udbytte og kræver ikke frugtudtynding, hvilket gør det til et ideelt valg for både erfarne gartnere og nybegyndere.

Plukketiden er afgørende for at sikre den optimale smag, og med dette pragtfulde træ ved din side kan du se frem til en høst, der vil bringe glæde og tilfredshed til både dig selv og dine kære. Så hvorfor ikke tage skridtet og tilføje dette smukke, velsmagende og produktive Blomme ‘Jubileum’ Dværgtræ til din have i dag? Lad naturens skønhed og rigdom berige dit liv og din have med dette enestående træ, der vil fortsætte med at glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Jubileum’ Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.