Pære ‘Comice de Doyenne’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)

330 kr.

Forkæl din have med smukke Pære ‘Comice de Doyenne’. Med 4-8 grene og en højde på 120-160 cm, er dette et perfekt valg til din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197892209 Kategori:

Oplev den fortryllende skønhed og den liflige duft af Pære ‘Comice de Doyenne’ i din egen have med vores smukke og sundt voksende plante. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 120-160 cm leveres denne Pære ‘Comice de Doyenne’ i en praktisk potte, klar til at blive plantet og vokse sig stor og frodig i dit udendørs rum.

Denne sort, også kendt som Kvæde A, vil overraske dig med dens smukke grønne blade og i foråret med delikate hvide blomster, der tiltrækker summende bier og sommerfugle til din have. Når det bliver tid til høst, vil du blive belønnet med saftige og søde pærer, der typisk modner om efteråret.

Pære ‘Comice de Doyenne’ er en kraftigt voksende plante, der er ideel til at skabe smukke pyramideformede beplantninger eller som et iøjnefaldende element i din have. Den trives bedst i solrige eller let skyggefulde omgivelser og er fuldt hårdfør over for det danske klima. Med den rette pleje og opmærksomhed vil denne smukke Pære ‘Comice de Doyenne’ belønne dig med år efter år med herlige smagsoplevelser og en skønhed, der kun bliver bedre med tiden.

Giv din have et strejf af elegance og nydelse med vores Pære ‘Comice de Doyenne’. Lad dens skønhed og søde frugter berige dit udendørs rum og skabe en oase af ro og velvære lige uden for din dør. Tag naturens herligheder til dig og lad dig fortrylle af denne vidunderlige plante, der vil bringe glæde og magi til din have. Tag det første skridt mod en smukkere have og et smukkere liv med vores Pære ‘Comice de Doyenne’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Comice de Doyenne’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.