Pære ‘Herrepære’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)

330 kr.

Dyrk din egen friske og saftige pære med vores ‘Herrepære’. Perfekt til haven. Bestil nu for en høst af lækre pærer.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203531019 Kategori:

Mød ‘Herrepære’ – den eksklusive og smagfulde pære, der vil fortrylle dine smagsløg og glæde din have. Med 4-8 prægtige grene og en imponerende højde på 120-160 cm, er dette træ ikke kun en fryd for øjet, men også en kilde til lækre frugter. ‘Herrepære’ er ikke bare en almindelig pære – den er en sand juvel i frugtverdenen.

Når du plukker en ‘Herrepære’ frugt, vil du opleve en saftig og sød smag, der fylder din mund med aroma. Frugtkødet er gulhvidt og ekstremt saftigt, hvilket gør hvert eneste bid til en ren fornøjelse. Med en grøn-gullig farve og svage gråviolette pletter på solsiden, vil ‘Herrepære’ skille sig ud i din have med sit unikke udseende.

Denne pære er kendt for sin tynde skræl, hvilket gør den let at spise og nyde. Med en størrelse på 50-60 mm og en traditionel pæreform med en tyk stilk, vil ‘Herrepære’ tilføje elegance og charme til enhver have. Udbyttet af dette træ er højt, så du kan se frem til at plukke en generøs mængde saftige og velsmagende frugter år efter år.

‘Herrepære’ er ikke bare en frugt, den er en oplevelse. Lad dig forføre af dens delikate smag, dens smukke udseende og dens generøse udbytte. Med dette træ i din have vil du kunne nyde friske, hjemmedyrkede pærer, der vil glæde både dine smagsløg og dit hjerte. Tag imod ‘Herrepære’ i din have og lad dens magi berige dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Herrepære’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.