Pære ‘Carola’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.com)

399 kr.

Forkæl din have med vores smukke ‘Carola’ pæretræ, fyldt med saftige og søde pærer. Perfekt til enhver have. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718231 Kategori:

Pære ‘Carola’ er en skøn frugttræsort, der vil bringe glæde og lækre smagsoplevelser til dit hjem. Med sine 4-8 grene og en imponerende højde på 150-200 cm i en rummelig 10 liters potte, er dette træ en både smuk og produktiv tilføjelse til din have eller terrasse.

Denne sort producerer middelstore pærer, der skinner i en smuk gulgrøn farve med et strejf af rødbrun på kinden. Frugtkødet er let groft, men smagen er uovertruffen – sød med en perfekt syrlighed, der vil glæde dine smagsløg. Pærerne kan høstes i oktober og kan let gemmes til juletiden, hvor de vil være en lækker del af festlighederne.

Pære ‘Carola’ er kendt for sit kraftige vækst og opretstående form, hvilket gør den nem at passe og dyrke. Træet har desuden en god modstandskraft mod skurv, hvilket gør det til et pålideligt valg for selv de mindre erfarne haveentusiaster.

Ved at investere i dette pragtfulde pæretræ, får du ikke kun en smuk prydvækst, men også en pålidelig frugtproducent, der vil forkæle dig med velsmagende pærer år efter år. Så giv dig selv den luksus og glæde at have dit eget pæretræ derhjemme – Pære ‘Carola’ vil ikke skuffe dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Carola’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.com)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.