Asiatisk pære/Nashi pære ‘Hosui’ Med potte,- 140-160 cm.

399 kr.

Forkæl din have med en smuk og velsmagende Asiatisk Hosui-pære. Frisk frugt næste sommer med vores kvalitetsplanter. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200295598 Kategori:

Når du tager en bid af en asiatisk pære, er det som om du smager på ren himmelsk sødme. Disse frugter er en sensation for dine smagsløg, og med vores ‘Hosui’ asiatisk pæretræ i potte kan du nu dyrke dine egne saftige og delikate pærer lige fra dit eget hjem.

Med en imponerende højde på 140-160 cm er dette pæretræ allerede godt etableret og klar til at blive plantet i din have eller på din terrasse. ‘Hosui’ pærerne er kendt for deres sprødhed og søde smag, og med dette træ i din have vil du have friske pærer lige ved hånden hele sæsonen.

Pæretræet producerer smukke hvide blomster, der ikke kun tiltrækker bier og sommerfugle, men også tilføjer en dekorativ touch til din udendørs plads. Forestil dig duften af blomstrende pæretræer i din have om foråret, og glæd dig til den fantastiske høst af saftige pærer om sensommeren.

Vedligeholdelsen af dette ‘Hosui’ pæretræ er enkel, og med lidt kærlighed og omsorg vil det belønne dig med en generøs mængde lækre pærer år efter år. Placer træet et solrigt eller delvist skyggefuldt sted og se det vokse og trives.

Tag skridtet mod at skabe din egen frodige frugthave derhjemme med vores ‘Hosui’ asiatisk pæretræ i potte. Glæd dig til at nyde smagen af friskplukket, sød pære direkte fra din egen have – en smag, der er uovertruffen og uforglemmelig. Investér i dette smukke pæretræ i dag og lad dig fortrylle af dets skønhed og lækre frugter i årene, der kommer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Asiatisk pære/Nashi pære ‘Hosui’ Med potte,- 140-160 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.