Sød kirsebær ‘Victor’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)

330 kr.

Forkæl din have med vores søde kirsebærplante ‘Victor’. 4-8 grene i 10 liters potte. Perfekt til friske bær året rundt.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203640780 Kategori:

Den ‘Victor’ søde kirsebærplante er en ægte juvel i enhver have. Med dens generøse produktion af saftige, søde bær vil den begejstre både dine smagsløg og dine øjne. Denne plante er en ægte skønhed med dens graciøse grene og livlige grønne blade, der lyser op i enhver have.

Med 4-8 stærke grene og en imponerende højde på 130-170 cm vil denne plante tilføje både højde og tekstur til din have. Den medfølgende 10 liters potte sikrer, at din plante har en solid og sund base at vokse fra.

Når det kommer til bærrene, er ‘Victor’ ikke til at slå. De saftige, gyldne bær med et strejf af rosa og rødme er en sand fornøjelse for øjet. Og når du først tager en bid, vil du opleve en himmelsk smag, der kombinerer sødme og syrlighed på den mest forførende måde.

Denne ‘Victor’ søde kirsebærplante vil ikke kun tilføre din have skønhed og vitalitet, men den vil også give dig en overflod af lækre bær at nyde. Tag din have til det næste niveau med denne fantastiske plante, der vil berige dit liv med smag og skønhed. Giv dig selv den gave af friske, hjemmedyrkede søde kirsebær – du fortjener det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød kirsebær ‘Victor’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.