Buskformet Sur kirsebær ‘Athos’ 2-5 grene, 3-4 års. Potte 10 liter,- 100-140 cm.

325 kr.

Få din have til at blomstre med vores smukke og frodige surkirsebær ‘Athos’. Buskformet og 3-4 år gammel, klar til plantning i din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718390 Kategori:

Buskformet Surkirsebær ‘Athos’ er det perfekte valg for enhver haveentusiast, der ønsker at tilføje et smukt og velsmagende element til deres udendørs rum. Med 2-5 grene og en højde på 100-140 cm er denne plante i en 10 liters potte en ideel tilføjelse til enhver have.

Surkirsebær ‘Athos’ er kendt for sin fantastiske smag, der balancerer perfekt mellem sødme og syre. Bærrene er så lækre, at de kan nydes direkte fra træet, noget der virkelig overrasker med sin aromatiske smag. Frugtkødet er saftigt og skrællen er tynd, hvilket gør hvert bær til en sand fornøjelse for ganen.

Dette buskformede surkirsebærtræ vil ikke kun tilføje skønhed til din have med dets frodige løv og bær, men det vil også tilføre en lækker og sund snackmulighed til din hverdag. Med passende pleje og opmærksomhed vil Surkirsebær ‘Athos’ belønne dig med en rig høst af velsmagende bær år efter år.

Bring naturens vidunderlige smag og skønhed ind i din have med denne fantastiske buskformede surkirsebærplante. Lad dig inspirere og oplev glæden ved at dyrke dine egne friske bær lige uden for din dør.oplevelsen af at dyrke dine egne friske bær lige uden for din dør.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buskformet Sur kirsebær ‘Athos’ 2-5 grene, 3-4 års. Potte 10 liter,- 100-140 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.