Buskformet Sur kirsebær ‘Porthos’ 2-5 grene, 3-4 års. Potte 10 liter,- 100-140 cm.

325 kr.

Opdag skønheden i din have med vores buskformede Sur kirsebær ‘Porthos.’ Perfekt til enestående smag og nem vedligeholdelse. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718395 Kategori:

Bring smagen af sommeren hjem med vores buskformede Surkirsebær ‘Porthos’. Denne unikke plante vil ikke kun pryde din have, men også forkæle dine smagsløg med saftige og syrlige kirsebær, der sprænger af vitaminer og lækker smag. Med en imponerende højde på 100-140 cm og 2-5 grene vil denne busk give dig en generøs høst på op til 6 kg frugt pr. busk.

Det røde frugtkød og den lille sten i midten af de store bær gør dem til et delikat og indbydende syn, du vil nyde at plukke direkte fra din egen have. Modningstiden ligger fra starten af august, hvilket betyder, at du kan forkæle dig selv med friske kirsebær fra din egen høst tidligt om sommeren.

Med en 10 liters potte og en alder på 3-4 år er vores Surkirsebær ‘Porthos’ klar til at blive en integreret del af din have og give dig en sund og smagsfuld oplevelse i årene fremover. Giv din have et frisk pust af surkirsebær og nyd den velsmagende høst direkte fra din egen baghave.

Invester i vores buskformede Surkirsebær ‘Porthos’ i dag og oplev glæden ved at dyrke dine egne friske, saftige og sundhedsfremmende kirsebær. Lad naturens skønhed og smag berige dit liv og skab et frugtbart og inspirerende miljø omkring dig. Kom tættere på naturen og nyd frugterne af dit eget havearbejde med vores fantastiske Surkirsebær ‘Porthos’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buskformet Sur kirsebær ‘Porthos’ 2-5 grene, 3-4 års. Potte 10 liter,- 100-140 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.