Pære ‘Fritjof’ Havefrugttræ – A-kvalitet 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)

330 kr.

Få en smuk og frugtbar have med vores A-kvalitets ‘Fritjof’ havefrugttræ. Ideel størrelse og potte til nem dyrkning. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203818453 Kategori:

Pære ‘Fritjof’ havefrugttræet er en sand juvel til enhver haveelskers samling. Med sin smukke og frodige vækst, vil dette træ ikke blot tilføre skønhed til din have, men også give dig en rig høst af saftige og velsmagende pærer.

Den A-kvalitet Pære ‘Fritjof’ leveres med 4-8 grene, som er omhyggeligt udvalgt for at sikre en sund og robust vækst. Træet har en imponerende højde på 120-160 cm og er plantet i en solid potte, hvilket gør det nemt at flytte rundt på det efter behov.

Det, der gør Pære ‘Fritjof’ så speciel, er dens evne til at producere store og lækre frugter. Pærerne er kendt for deres søde smag og saftige konsistens, hvilket gør dem til det perfekte valg for alle pæreelskere derude.

Med dette havefrugttræ i din have, vil du ikke blot nyde synet af de blomstrende grene om foråret, men også glæde dig over høsten af friske pærer til efteråret. Giv din have et løft med dette smukke og produktive træ, der vil bringe glæde og nydelse gennem hele vækstsæsonen.

Invester i et Pære ‘Fritjof’ havefrugttræ i dag og lad din have blomstre med skønhed og smag. Lad denne A-kvalitetsplante berige dit udendørs rum og belønne dig med en rig høst af de mest lækre pærer. Din have fortjener det bedste, og dette havefrugttræ vil sikre, at du får det. Bestil nu og oplev glæden ved dyrkning af dine egne friske frugter direkte fra haven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Fritjof’ Havefrugttræ – A-kvalitet 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.