Concorde – Pæretræ 4-8 grene

349 kr.

Opgrader din have med Concorde Pæretræ. Få friske og saftige pærer året rundt med dette smukke træ med 4-8 grene. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200284778599 Kategori:

Concorde pæretræet er en ægte fornøjelse at have i haven eller på terrassen. Med dens smukke grene og saftige frugter bringer det både skønhed og lækkerhed ind i dit udendørs rum.

Pæretræet er en krydsning mellem to af de mest populære pæresorter, nemlig ‘Comice’ og ‘Conference’. Denne unikke kombination resulterer i en perfekt balance mellem sødme og krydderi i hver eneste pære. Med 4-8 grene får du rig mulighed for at høste en generøs mængde frugt, som kan nydes frisk fra træet eller bruges i lækre desserter og safter.

Concorde pæretræet er ikke blot en kilde til lækre frugter, det tilføjer også et dekorativt element til din have. De frodige grønne blade og de blomstrende blomster i foråret bidrager til en livlig og indbydende atmosfære. Træet trives bedst i solrige eller delvis skyggefulde omgivelser og kræver kun minimal pleje for at blomstre og bære frugt.

Inviter naturens skønhed og generøsitet ind i dit hjem med et Concorde pæretræ. Lad dig fortrylle af dets enestående smag og charme, og skab et frugtbart og inspirerende miljø omkring dig. Med dette træ får du ikke kun friske pærer, men også en berigende oplevelse, der vil glæde alle dine sanser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Concorde – Pæretræ 4-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.