Katja Balsgård æbletræ 4-8 grene

349 kr.

Få et smukt og frodigt æbletræ, der bærer 4-8 grene fyldt med saftige æbler af sorten Katja Balsgård. Skab din egen frugthave i din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200206883418 Kategori:

Dyk ned i en verden af saftige æbler med dette smukke Katja Balsgård æbletræ med 4-8 grene. Forestil dig at have dit eget æbletræ derhjemme, der giver dig friske, velsmagende æbler, lige fra haven til dit spisebord. Med dette æbletræ kan du opleve glæden ved at dyrke dine egne frugter og skabe smagfulde retter og desserter med et strejf af hjemmedyrket kærlighed.

Katja æblet er kendt for sin fremragende smag og alsidige anvendelsesmuligheder. Det er perfekt som et lækkert spiseæble, der kan nydes direkte fra træet, eller det kan presses til en forfriskende saft eller cider. Forestil dig duften af friske æbler fyldte haven, og lyden af børnene, der plukker æbler direkte fra træet og glæder sig over naturens gaver.

Dette æbletræ i A-kvalitet leveres med 4-8 grene, hvilket sikrer en solid og sund vækst. Det leveres i en praktisk 8,5 liters potte, og leveringshøjden spænder fra 140 til 200 cm, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for dit eget lille frugthaveeventyr derhjemme. Tænk på alle de lækre æbler du vil have klar til høst, og de glade stunder du vil dele med familie og venner.

Med dette Katja Balsgård æbletræ bringer du både skønhed og funktion til din have. Forestil dig synet af de smukke blomster om foråret og de saftige æbler om efteråret. Gør din have til et frugtbart paradis, hvor glæde og nydelse vokser sammen med dine egne æbler. Lad dig inspirere af naturens kræfter og skab din egen lille oase af friskhed og frodighed med dette pragtfulde Katja Balsgård æbletræ med 4-8 grene. Din have vil takke dig, og du vil nyde glæden over at have dit eget æbletræ lige uden for døren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katja Balsgård æbletræ 4-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.