Bramley´s Seedling – Æbletræ 4-8 grene

349 kr.

Få dit haveeventyr til at spire med vores Bramley´s Seedling æbletræ. Nyd saftige æbler fra dit eget træ med vores 4-8 grene variant.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200356346363 Kategori:

Bramley’s Seedling æbletræ er et smukt og alsidigt træ, der vil pryde enhver have med dets unikke historie og lækre frugter. Dette æbletræ er en ægte perle for enhver haveelsker, der gerne vil have et stykke historie og tradition i sit udendørs rum.

Da Mary Ann Brailsford plantede et frø i England tilbage i 1809, havde hun sandsynligvis ingen idé om den arv, hun ville efterlade. Dette frø blev til det ikoniske Bramley’s æble, som sidenhen er blevet dyrket og nydt af utallige mennesker verden over.

Med vores Bramley’s Seedling æbletræ får du mulighed for at dyrke dine egne Bramley’s æbler derhjemme. Æbletræet har 4-8 grene, der vil sikre en god høst af saftige og syrlige æbler, perfekte til alt fra bagning til saftpresning.

Dette æbletræ er ikke kun et smukt og funktionelt tilføjelse til din have, det er også en del af en lang og stolt tradition af æbledyrkning. Hver gang du høster dine egne Bramley’s æbler, vil du kunne nyde fornemmelsen af at være en del af denne historie.

Bramley’s Seedling æbletræet er let at dyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Med den rette pleje vil du kunne nyde frugterne af dit arbejde i form af velsmagende æbler, der vil glæde både dig selv og dine nærmeste.

Invester i et Bramley’s Seedling æbletræ i dag, og lad det blive et smukt og velsmagende element i din have i mange år fremover. Oplev glæden ved at dyrke dine egne æbler og skab minder, som vil vare evigt med dette fantastiske æbletræ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bramley´s Seedling – Æbletræ 4-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.