Oplev Tour de France i særklasse

Som en del af din Tour de France-oplevelse får du adgang til en række eksklusive begivenheder, som kun er forbeholdt de heldige få. Du kan f.eks. deltage i en eksklusiv brunch med nogle af cykelstjernerne, hvor du får mulighed for at stille dine spørgsmål direkte til dem. Du kan også opleve en særlig omvisning bag kulisserne, hvor du får et unikt indblik i, hvad der sker, når kameraerne ikke ruller. Derudover er der mulighed for at deltage i en eksklusive cykeltur, hvor du får lov at prøve kræfter med de legendariske stigninger, som rytterne skal kæmpe sig op ad.

Bliv en del af cykelfestivallen

Oplev den fantastiske stemning og atmosfære, når Tour de France kommer til Danmark. Bliv en del af cykelfestivallen og mærk den elektriske stemning, der opstår, når tusindvis af tilskuere samles for at heppe på deres favoritter. Uanset om du er en dedikeret cykelentusiast eller blot søger en unik oplevelse, er Tour de France et must-see event. Tilbud på Tour de France oplevelser giver dig mulighed for at komme tæt på løbet og opleve det på førstehånd.

Nyd uforglemmelige oplevelser på ruten

Tour de France er ikke blot en cykelløb, men en hel oplevelse. Langs ruten kan du opleve den fantastiske stemning, når tusindvis af fans heppende på rytterne. Nyd udsigten over de smukke franske landskaber, og mærk den elektriske atmosfære, når rytterne suser forbi. Tilføj en personlig touch til din oplevelse ved at finde din favorit samling af Tour de France klistermærker og sætte dem på din cykelhjelm eller rygsæk. Uanset om du følger løbet på tv eller er til stede på ruten, vil Tour de France efterlade dig med uforglemmelige minder.

Vind konkurrencer og få eksklusive præmier

Deltag i vores konkurrencer og få chancen for at vinde eksklusive præmier relateret til Tour de France. Vi giver væk billetter til etapestart, signerede trøjer fra rytterne og eksklusiv adgang til VIP-områder. Følg med på vores sociale medier og hjemmeside for at finde ud af, hvordan du kan deltage og få muligheden for at opleve Tour de France på en helt særlig måde.

Oplev de ikoniske etaper på tæt hold

Tour de France er en af de mest ikoniske cykelløb i verden, og der er ingen tvivl om, at nogle af løbets etaper er noget helt særligt. På disse etaper får du muligheden for at opleve cyklisterne på tæt hold og mærke den fantastiske stemning, der opstår, når tusindvis af tilskuere hejser de danske ryttere frem mod målstregen. Oplev den dramatiske afslutning på Champs-Élysées i Paris, hvor rytterne kæmper om den prestigefyldte etapesejr. Eller nyd den smukke udsigt, når rytterne kæmper sig op ad de legendariske bjergetaper i Alperne og Pyrenæerne. Uanset hvilken etape du vælger at opleve, vil du få en oplevelse, der bliver siddende i dig længe efter løbet er slut.

Få indblik i cykelsportens inderkreds

Som tilskuer til Tour de France får du mulighed for at komme helt tæt på cykelsportens inderkreds. Du kan opleve de intense forberedelser i holdenes baser, hvor rytterne gør sig klar til dagens etape. Her kan du se mekanikerne arbejde intenst på at holde cyklerne i topform, mens trænerne giver taktiske instrukser til rytterne. Du kan også få et unikt indblik i rytterernes mentale forberedelse, hvor de samler sig før starten og finder den rette fokus. Denne nærhed til cykelsportens inderkreds giver dig en helt særlig oplevelse og en dybere forståelse for, hvad der driver de professionelle cykelryttere.

Skab unikke minder med venner og familie

Tour de France er mere end blot et cykelløb. Det er en unik mulighed for at skabe uforglemmelige minder sammen med dine nærmeste. Oplev den elektriske stemning blandt de tusindvis af tilskuere, der heppes og jubler, når rytterne kæmper sig op ad de bakkede ruter. Del øjeblikke af spænding, glæde og stolthed med dine venner og familie, mens I følger løbet på nært hold. Lad jer rive med af den fantastiske atmosfære og skab minder, der vil vare ved i lang tid efter, at løbet er overstået.

Nyd gastronomiske specialiteter fra regionerne

Turen gennem Frankrig byder på en fantastisk gastronomisk oplevelse. Hver region har sine særlige specialiteter, som du kan nyde undervejs. Smag de lækre oste fra Normandiet, de berømte vine fra Bordeaux-regionen eller de traditionelle provencalske retter som bouillabaisse. Uanset hvor du befinder dig, vil du kunne finde lokale delikatesser, der giver dig en autentisk smagsoplevelse af det franske køkken. Lad dig forføre af de regionale specialiteter og få en smagfuld rejse gennem Frankrigs kulinariske rigdom.

Vær tæt på de professionelle cykelryttere

Som tilskuer til Tour de France har du mulighed for at komme helt tæt på de professionelle cykelryttere. Følg dem på ruten og oplev deres enorme fysiske formåen og konkurrenceinstinkt på tæt hold. Stå ved siden af landevejene og se rytterne suse forbi i høj fart, mens du kan høre deres anstrengelser og støj fra cyklernes kæder. Hvis du er heldig, kan du endda få et glimt af de store stjerner, når de passerer forbi. Denne unikke oplevelse giver dig en helt særlig fornemmelse for, hvad det kræver at være en del af det legendariske Tour de France-felt.

Få en bag-kulisserne-oplevelse af Tour de France

Få en unik mulighed for at komme tæt på Tour de France-løbet og opleve stemningen bag kulisserne. Book en specialdesignet tur, hvor du får adgang til områder, der normalt er forbeholdt ryttere og holdstaben. Gå med på et holdsmøde, besøg teambusen, og se, hvordan rytterne forbereder sig til dagens etape. Oplev den intense stemning, når rytterne gør sig klar til at starte. Denne eksklusive oplevelse giver dig et helt særligt indblik i, hvad der foregår, når verdens største cykelløb er i gang.