Æble ‘Katja Balsgård’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)

399 kr.

Forkæl din have med vores smukke og frodige Æble ‘Katja Balsgård’. Perfekt til frisk frugt og charmerende udseende. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203780232 Kategori:

Dyk ned i en verden af sødme og saft, med æblet ‘Katja Balsgård’. Dette æbletræ vil ikke kun tilføje skønhed til din have med sine 4-8 grene, men det vil også være en kilde til lækre og saftige æbler, der vil fortrylle dine smagsløg.

Med en hvidt og meget fast frugtkød, kombineret med en sød-syrlig smag og en tynd glat skræl, er æblerne fra ‘Katja Balsgård’ det perfekte valg til enhver æbleelsker. Den gule grundfarve med rød dækfarve tilføjer et visuelt element af skønhed og elegance til frugten, hvilket gør den til et dejligt syn i din have.

Dette æbletræ som leveres i en 10 liters potte (A-2) og med en højde på 150-200 cm er ideelt til enhver have, og vil give dig et middelstort udbytte af æbler med en dejlig oval form. Nyd plukningen og modningen af æblerne i september, hvor du kan høste frugten af dit arbejde og smage på ægte friskhed og sundhed direkte fra træet.

Tag skridtet ind i havenes magiske verden med æblet ‘Katja Balsgård’, og lad dig fortrylle af smagen, skønheden og glæden ved at dyrke dine egne frugter. Giv din have et løft og din smagssans en gave med dette fantastiske æbletræ, som vil berige dit liv og din have med sin unikke charme og lækre frugter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Katja Balsgård’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.