Æble ‘Rød Ananas’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

349 kr.

Få en smag af tropisk paradis derhjemme med vores unikke Æble ‘Rød Ananas’ træ. Med store smagfulde æbler og smukke røde grene er dette træ en perle i haven. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895311 Kategori:

Oplev den unikke og fortryllende Æble ‘Rød Ananas’ plante, der vil bringe liv og farve til dit hjem eller have. Med dens smukke, lysende røde solside og saftige, søde smag er dette æbletræ en sand fryd for øjet og ganen.

Med 4-8 grene og en højde på 120-160 cm er denne ‘Rød Ananas’ Æbleplante fyldt med potentiale til at blive et imponerende syn i enhver have. Planten leveres i en praktisk potte, hvilket gør det nemt for dig at placere den præcis, hvor du ønsker det.

De hvide og faste frugtkød af Æble ‘Rød Ananas’ er beriget med en behagelig aroma og undertiden røde årer lige under skrællen, hvilket gør hvert æble til en sanseoplevelse ud over det sædvanlige. Med en tynd, glat skræl og en middelstørrelse, er disse æbler perfekte til snacks, desserter eller endda din egen hjemmelavede æblemost.

Tag din have- eller husoplevelse til det næste niveau med Æble ‘Rød Ananas’ 4-8 grene. Skab et smukt og inspirerende rum med denne særlige plante, og glæd dig over smagen af det saftige æble, der bringer glæde og velvære til alle sanser. Smag på det søde liv med Æble ‘Rød Ananas’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Rød Ananas’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.