Æble ‘Summerred’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)

399 kr.

Opgrader din have med Æble ‘Summerred’. Friskplukkede æbler på 4-8 grene – perfekt til din have. Bestil nu og nyd høsten.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718362 Kategori:

Forestil dig at have din egen æblehave derhjemme, hvor du kan plukke friske, velsmagende æbler lige fra træet. Med vores pragtfulde Æble ‘Summerred’ får du netop denne mulighed for at nyde smagen af søde, saftige æbler direkte fra din egen have.

Æble ‘Summerred’ er kendt for sit sprøde og saftige frugtkød med en let syrlig smag, der er en sand fornøjelse for dine smagsløg. De smukke røde æbler med tydelige striber vil pryde dit haveområde og tilføje en charmerende æstetik til din udendørs plads.

Med denne plante får du ikke blot et dekorativt element i din have, men også et frugtbærende træ, der vil forsyne dig med en rig høst af æbler. Æble ‘Summerred’ trives bedst i solrige omgivelser og vil belønne dig med en god høst, hvis den får tilstrækkelig pleje og opmærksomhed.

Med en højde på 150-200 cm og 4-8 grene er dette æbletræet ideelt til haveentusiaster i alle størrelser. Plantet i en 10 liters potte (A-2) er det let at flytte rundt og arrangere i din have eller på din terrasse efter behov.

Tag kontrol over din egen frugthøst og skab en frodig oase i din egen baghave med vores Æble ‘Summerred’. Lad dig inspirere af naturens skønhed og nyd glæden ved at dyrke dine egne friske, økologiske æbler direkte fra træet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Summerred’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.