Blomme ‘Mirabelle Von Nancy’ 4-8 grene. 3-4 års. Potte 37,5 liter,- 180-220 cm.

1.199 kr.

Få dine haver til at blomstre med vores Mirabelle ‘Von Nancy’ træer. 4-8 grene, 3-4 år gamle, i en 37,5 liters potte, 180-220 cm høje. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203716218 Kategori:

Blomme ‘Mirabelle Von Nancy’ er den ultimative frugttræsoplevelse til din have. Med 4-8 grene og en højde på 180-220 cm er dette træ fyldt med potentiale til at give dig lækre og saftige blommer år efter år. Træet er 3-4 år gammelt og plantet i en rummelig 37,5 liters potte, hvilket sikrer en sund og stærk vækst.

Denne sort ‘Mirabelle Von Nancy’ er kendt for sine søde og aromatiske blommer, der er perfekte til at spise friske, lave syltetøj eller bage lækre kager. Blommetræet blomstrer smukt om foråret med smukke hvide blomster, der tiltrækker bier og sommerfugle til din have. Efter blomstringen kan du se frem til en rig høst af gyldne og saftige frugter om sommeren.

At have et blommetræ i haven er ikke kun en fornøjelse for smagsløgene, men også for øjnene. Træets graciøse vækst og frodige løv skaber et smukt og levende element i din have, der tilfører charme og karakter. Du kan nyde synet af blommer, der modnes og bliver klar til høst, mens du følger træets vækst gennem sæsonerne.

Investér i et blomme ‘Mirabelle Von Nancy’ træ i dag og skab din egen personlige frugthave derhjemme. Med tiden vil du blive belønnet med en overflod af friske, velsmagende blommer, der kan nydes af både venner og familie. Giv din have et frisk pust og dig selv en kilde til glæde og velvære med dette smukke og frugtbare træ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Mirabelle Von Nancy’ 4-8 grene. 3-4 års. Potte 37,5 liter,- 180-220 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.