Pære ‘Concorde’ Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.

349 kr.

Få et smukt og frugtbærende pæredværgtræ til din have. ‘Concorde’ er perfekt til mindre haver med sin kompakte størrelse og saftige pærer.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197892215 Kategori:

Forvandl din have til et frugtigt oase med vores fantastiske ‘Concorde’ dværgpæretræ. Dette smukke træ vil ikke kun tilføje skønhed til dit udendørs rum, men det vil også forkæle dig med søde, saftige pærer med en sublim aroma.

Med sine 3-5 grene og en højde på 80-100 cm er dette dværgtræ perfekt til små haver, altaner eller endda til at dyrke i en stor potte på din terrasse. Pæren ‘Concorde’ trives bedst i solrige omgivelser og kan nemt passes med regelmæssig vanding og beskæring.

Frugterne af ‘Concorde’ dværgpæretræet er kendt for deres søde, saftige og sprøde frugtkød med en fin aroma. Den glatte, grønne skræl skjuler en saftig og velsmagende overraskelse, som er klar til at blive plukket sidst i september.

Dette træ er ikke kun en fryd for øjet, men det vil også belønne dig med et stort udbytte af lækre pærer. Forestil dig at gå ud i din have og plukke dine egne friske pærer til en frisk snack, lækker dessert eller endda til at lave din egen hjemmelavede pæremarmelade.

Invester i dette ‘Concorde’ dværgpæretræ i dag, og se dit udendørs rum blomstre og dine smagsløg forkæles. Lad naturens skønhed og ynde berige dit liv med smagen af friske, hjemmedyrkede pærer. Tag det første skridt mod en grønnere og sundere livsstil med dette smukke træ, som vil bringe glæde og friskhed ind i dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Concorde’ Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.