Sød Kirsebær ‘Van’ (kræver bestøver) 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.avi)

425 kr.

Få en smuk have med vores imponerende Sød Kirsebær ‘Van’, perfekt til enhver have med dens charmerende udseende og lækre frugter.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718364 Kategori:

Sød Kirsebær ‘Van’ er et vidunderligt tilskud til din have med sine sprøde, saftige og søde frugter, der smelter på tungen i hver en bid. Med denne sort vil du blive belønnet med en rig høst af store, mørkerøde kirsebær, der har en unik nyreformet facon og en sprød kant, der tilføjer en ekstra dimension af tekstur og smag.

Disse lækre kirsebær kan nydes lige fra træet eller bruges i en lang række kulinariske opskrifter, hvor deres sødme og saftighed virkelig træder i karakter. Sød Kirsebær ‘Van’ er kendt for sit meget høje udbytte, hvilket betyder, at du vil have masser af friske, lækre frugter at glæde dig over i høstsæsonen.

Med en plukketid og modningstid i slutningen af juli er det let at se frem til at kunne høste disse skønne kirsebær på det perfekte tidspunkt. Deres lagringsevne er begrænset, da de bedst nydes friske, men med deres uimodståelige smag og sprødhed vil det ikke være et problem at få dem spist på ingen tid.

Du kan glæde dig over disse Sød Kirsebær ‘Van’ planter, der kommer med 4-8 grene og en imponerende højde på 150-200 cm, hvilket giver dig en god start på at dyrke dine egne lækre kirsebær derhjemme. De leveres i en praktisk 10 liters potte, der gør det let at plante dem ud i din have eller på din terrasse.

Tag din have til det næste niveau med Sød Kirsebær ‘Van’ og lad dig fortrylle af smagen af disse fantastiske frugter, der vil berige din hverdag med deres sødme, sprødhed og saftighed. Gør dig klar til at dyrke dine egne lækre kirsebær og skab smukke minder i din have med dette vidunderlige tilskud til din plantesamling.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Van’ (kræver bestøver) 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.avi)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.