Blomme ‘Opal’ Espalier 2 etager,- med potte

549 kr.

Skab en frodig haveoase med vores dobbelt-etagers Blomme ‘Opal’ Espalier plantestativer. Ideel til have- og altanbrug. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202422353 Kategori:

Beskrivelse:
Drømmer du om din egen frugthave, men mangler plads? Så er dette espalier med blommetræet ‘Opal’ den perfekte løsning for dig. Med to etager af frodige grene fyldt med saftige rødviolette blommer vil dette espalier give dig muligheden for at dyrke dine egne frugter selv på en mindre plads.

Blommetræet ‘Opal’ er kendt for sin sødsyrlige og aromatiske smag, som kun bliver bedre, når frugterne modnes til perfektion. Hvert frugt vejer mellem 35-40 gram og har en saftig og sprød skræl, der vil glæde dine smagsløg. Når træet er veludviklet, kan du nyde en frugt med hele 15% sukkerindhold, hvilket giver en skøn sødme til dine desserter eller måske endda til en frisk frugtsalat.

Med et højt udbytte af blommer vil du blive belønnet med en rig høst hver sæson. Det er dog vigtigt at tynde frugterne ud for at sikre en optimal størrelse og kvalitet. Espalieret er designet med to etager, hvilket gør det nemt at plukke de saftige frugter uden besvær.

Dette espalier med blommetræet ‘Opal’ er ikke blot en praktisk løsning til små haver eller terrasser, det er også en smuk og dekorativ tilføjelse til enhver udendørs plads. Med dens klynge af lækre blommer vil dette espalier skabe et charmerende og frugtbart element i din have, som vil begejstre både dig selv og dine gæster.

Tag skridtet mod at skabe din egen lille frugthave med dette smukke espalier med blommetræet ‘Opal’. Lad dig inspirere af naturens skønhed og nyd glæden ved at dyrke dine egne friske og saftige frugter lige uden for din dør. Lad frugttræet ‘Opal’ berige dit liv med smagfulde oplevelser og et strejf af natur i din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Opal’ Espalier 2 etager,- med potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.