Blomme ‘Kirkes’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)

375 kr.

Forkæl din have med en smuk og frodig blomme ‘Kirkes’. Med 4-8 grene og 130-170 cm højde er den et must-have for enhver haveelsker.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894187 Kategori:

Blomme ‘Kirkes’ er den ideelle tilføjelse til din have. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 130-170 cm vil dette blommetræ være en smuk og produktiv tilføjelse til din have. Træet kommer i en praktisk 10 liters potte, hvilket gør det let at plante og passe.

Den søde og aromatiske smag af blomme ‘Kirkes’ vil glæde dine smagsløg og bringe en fornemmelse af sommer til dit hjem. Frugtkødet er fast med en smuk gylden farve og løsner let fra stenen. Skrællen er tyk og sprød, og farven varierer fra violet til blå, hvilket giver en smuk kontrast på træet.

Med en middelstor frugt på ca. 40-50 gram og en oval form vil blomme ‘Kirkes’ være et imponerende syn i din have. Træet har et lille til middel udbytte og kræver ikke frugtudtynding, hvilket gør det let at passe og nyde den lækre frugt.

Plukketiden og modningen af blomme ‘Kirkes’ er perfekt afstemt, så du kan nyde friske, saftige blommer på det tidspunkt, hvor de er mest velsmagende. Med dette smukke og produktive blommetræ i din have vil du have glæde af høsten i mange år fremover. Invester i et blomme ‘Kirkes’ træ i dag og glæd dig til at høste din egen søde og velsmagende frugt direkte fra haven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Kirkes’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.