Familietræ Pære med 3 sorter Trio 2

499 kr.

Opdag vores eksklusive Familietræ Pære med 3 sorter i én plante. Perfekt til haveentusiasten, denne Trio 2 skaber smukke og velsmagende frugter hele året.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900194263597 Kategori:

Familietræ Pære med 3 sorter Trio 2 er det perfekte valg for enhver have entusiast. Dette unikke træ kombinerer tre forskellige pæresorter i en enkelt plante, hvilket giver dig mulighed for at nyde en variation af smage og teksturer direkte fra din egen have.

Den første sort, en saftig og sød pære, er ideel til at spise frisk eller i en lækker frugtsalat. Den anden sort har en let syrlig smag, perfekt til at lave kompot eller most. Den tredje sort, med sin faste konsistens og subtile smag, er fantastisk til bagværk og desserter.

Dette familietræ er selvbestøvende, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om bestøvning fra andre pæretræer i nærheden. Med modningstidspunktet fra juli til oktober, vil du kunne glæde dig over en lang høstesæson, hvor du kan plukke friske pærer lige fra træet.

Træets oprejste vækstform med en rund krone gør det til en smuk tilføjelse til enhver have. Vær opmærksom på beskæringsbehovet for at holde træet sundt og produktivt.

Invester i dette pragtfulde Familietræ Pære med 3 sorter Trio 2, og skab din egen frugthave fyldt med variation, smag og glæde. Bring naturens skønhed og lækre frugter direkte til dit hjem med dette enestående træ. Lad det berige din have og dit liv med dets charme og gavnlige egenskaber. Gør haven til et sted, hvor du kan fordybe dig i smagen af autentisk frisk frugt og del den glæde med din familie og venner. Bestil dette skønne familietræ nu og lad det blive starten på et nyt kapitel i din haveoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Familietræ Pære med 3 sorter Trio 2”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.