Katinka – Æbletræ 4-8 grene

349 kr.

Vil du have et smukt æbletræ med 4-8 grene, der er perfekt til din have? Katinka er robust og bærer saftige æbler. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200979985608 Kategori:

Et symbol på liv, vækst og fremtid – sådan kan man beskrive et æbletræ. Og ikke bare et hvilket som helst æbletræ, men et æbletræ af sorten ‘Katinka’. Dette æbletræ med 4-8 grene er ikke blot enkeltstående natur, det er en investering i smagen af det søde, saftige æble, der vil bringe glæde til din have og dit hjem.

Med ‘Katinka’ æbletræet får du ikke bare en smuk dekoration i din have, du får også muligheden for at plukke friske æbler direkte fra træet. Forestil dig duften af friskplukkede æbler svævende i luften, lyden af blade raslende i vinden, og synet af saftige æbler, der modnes og vokser dag for dag. Med dette æbletræ kan du skabe din egen lille frugthave og nyde glæden ved at dyrke dine egne frugter.

‘Katinka’ er en æblesort kendt for sine velsmagende og saftige frugter, der modner fra september til oktober. Æblerne har en smuk grøn-gul grundfarve med striber og en klar orange-rød dækfarve, der giver dem et indbydende udseende. Med dette æbletræ får du ikke blot en høst af æbler, men også en smuk og levende tilføjelse til din have, som vil berige dit uderum med liv og farve.

Lad ‘Katinka’ æbletræet være symbolet på din hengivenhed for naturen, din passion for havearbejde og din glæde ved at høste dine egne frugter. Lad det vokse og udvikle sig sammen med dig og skab dit eget lille paradis fyldt med friske, sunde og velsmagende æbler. Med et ‘Katinka’ æbletræ i din have er mulighederne for glæde, harmoni og bevågenhed uendelige. Så invester i naturens skønhed og skab dit eget æblefyldte eventyr med ‘Katinka’ – æbletræet med potentiale til at blomstre og berige dit liv med smag og glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katinka – Æbletræ 4-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.