Æble ‘James Grieve’ Espalier 2 etager,- med potte

599 kr.

Hop med på den grønne bølge med vores dobbeltetagers æble espalier. Pladsbesparende, nordisk kvalitet med friske æbler lige fra haven.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197893334 Kategori:

Æble ‘James Grieve’ er en sand juvel i enhver have med sit syrligt saftige smag og behagelige aroma. Den faste hvide frugtkød og den tynde glatte skræl gør denne æblesort til en favorit hos både store og små. Med sine store, runde og gulrøde frugter vil æbletræet ‘James Grieve’ pryde enhver have med sit smukke udseende og velsmagende frugter.

Ved at vælge et æbletræ ‘James Grieve’ Espalier i 2 etager, får du ikke kun glæde af de lækre frugter, men også en smuk og pladsbesparende løsning til din have. Med et espalier-system kan æbletræet dyrkes i højden, hvilket giver dig mulighed for at dyrke flere frugter på mindre plads.

Med æbletræet ‘James Grieve’ Espalier kan du glæde dig til et middelstort udbytte af frugter hvert år samt nem plukning og modningstid, så du kan nyde de saftige æbler direkte fra din egen have. Med denne unikke og smukke æblesort vil du kunne skabe en frodig og frugtbar oase i din have, hvor du både kan nyde synet af det smukke espalier og smagen af de lækre æbler.

Invester i et æbletræ ‘James Grieve’ Espalier og skab en smuk og frugtbar have, der vil bringe glæde og velvære til dig og dine kære i mange år fremover. Lad æbletræet pryde din have med dets skønhed og glæd dig til at høste de saftige frugter, der vil forkæle dine smagsløg og give dig en sand smagsoplevelse direkte fra naturen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘James Grieve’ Espalier 2 etager,- med potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.