Æble ‘Aroma’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

349 kr.

Forkæl din have med vores smukke Æble ‘Aroma’ træ. M7 podet og klar til at blomstre. Perfekt til frugtelskere og haveentusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200119147 Kategori:

Skab et smukt og frodigt frugthaveoase derhjemme med Æble ‘Aroma’ 4-8 grene i en højde på 120-160 cm. Denne sort har alt, hvad du drømmer om i et æbletræ. Med sin velsmagende, let syrlige og saftige frugt vil Æble ‘Aroma’ forkæle dine smagsløg og give dig en uovertruffen spiseoplevelse.

Få øjnene op for det lysegule frugtkød, der gemmer sig bag den røde og gule skræl. Den tynde, glatte skræl afslører et stort, fladrundt æble, der stråler af saftighed og friskhed. Med et meget stort udbytte vil du blive overvældet af mængden af lækre Æble ‘Aroma’, som du kan høste direkte fra din egen have.

Begynd din høsteventyr tidligt i september og lad Æble ‘Aroma’ modnes til perfektion, så du kan nyde den fulde smag og alle de sundhedsmæssige fordele, denne fantastiske frugt har at tilbyde. Skab dine egne minder og traditioner omkring høsten og del glæden ved at plukke din egen frugt med familie og venner.

Med Æble ‘Aroma’ i din have er du sikret ikke kun en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, men også et smukt træ, der vil pryde din have med sine dybe røde og gule farver. Så tøv ikke med at skabe din egen frugthaveoase derhjemme med Æble ‘Aroma’ 4-8 grene. din fremtidens frugthave venter på dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Aroma’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.