Æble ‘James Grieve’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

349 kr.

Få friske æbler året rundt med æblet ‘James Grieve’. Perfekt til haven. Køb nu og nyd den søde frugt lige fra træet.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197893335 Kategori:

Æblet ‘James Grieve’ er en sand fornøjelse for alle ældre elskere. Med sine syrligt saftige smag og behagelige aroma er dette æble en sand smagsoplevelse. Æblet har fast hvidt kød og en tynd glat skræl, hvilket gør det til en lækker og nem spiseoplevelse. Med sin store størrelse og runde form er ‘James Grieve’ æblet ideelt til både at spise frisk eller bruge i madlavningen.

Dette æbletræ er dyrket med omhu og kærlighed, og det er nu klar til at komme hjem til dig og bringe friskhed og sundhed til din have. Med 4-8 grene og en højde på 120-160 cm er dette æbletræ allerede godt etableret og klar til at blomstre i din have.

Med en middel stort udbytte hvert år vil du kunne nyde en rig høst af disse lækre æbler. Plukketid og modningstid for ‘James Grieve’ æbler er i september, hvilket giver dig mulighed for at nyde friske æbler på det perfekte tidspunkt.

Så tag imod denne mulighed for at tilføje noget særligt til din have med dette pragtfulde ‘James Grieve’ æbletræ. Lad dig forføre af smagen, aromaen og den skønhed, som dette æbletræ vil bringe til din have. Tag springet og invester i et æbletræ, som vil berige dit liv og din have i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘James Grieve’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.