Æble ‘Signe Tillisch’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)

399 kr.

Opdag æblet ‘Signe Tillisch’ – et smukt og velsmagende valg til din have. Planten er 4-8 grene og 150-200 cm høj. Køb den nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718359 Kategori:

Dette æbletræ af sorten ‘Signe Tillisch’ er en sand perle i enhver have med sit smukke udseende og fantastiske smag. Med 4-8 grene og en højde på 150-200 cm er dette æbletræ allerede godt etableret, så du kan se frem til at høste lækre æbler inden længe.

Sorten ‘Signe Tillisch’ er kendt for sine velsmagende, saftige og fine spiseæbler med en subtil smag af druer. Frugtkødet er lyst-gult, og æblet har en gullig/grøn farve med en rød kind, som tilføjer et smukt touch til træets udseende. Skrællen er tynd og glat, hvilket gør det nemt at nyde æblets friske smag.

Med en fladrund form og en størrelse på et stort æble er ‘Signe Tillisch’ perfekt til direkte konsum eller til at bruge i forskellige opskrifter og desserter. Selvom udbyttet kan være middel og lidt uregelmæssigt, er det helt sikkert det værd at vente på disse lækre æbler.

Med dette æbletræ i din have vil du ikke kun nyde den smukke synsoplevelse af blomstrende æbletræer om foråret, men også den glæde det giver at høste dit eget frugt og skabe lækre spiseoplevelser for både dig selv og dine kære. Giv dig selv den ultimative haveoplevelse med dette ‘Signe Tillisch’ æbletræ, og lad smagen af friske æbler berige dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Signe Tillisch’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.