Blomme ‘Victoria’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)

349 kr.

Forkæl din have med vores pragtfulde blommetræ ‘Victoria’. 4-8 grene og 130-170 cm højde. Perfekt til frugthaven. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197896404 Kategori:

Har du nogensinde drømt om at have din helt egen frugthave fyldt med saftige, lækre blommer? Med vores Blomme ‘Victoria’ træ kan din drøm blive til virkelighed. Denne smukke træart er kendt for sine friske og søde frugter, der har et sprødt og lysegrønt frugtkød, pakket ind i en skinnende rød-orange skræl.

Blomme ‘Victoria’ træet producerer store, ovale frugter på 65-80 gram hver, og med et højt udbytte kræves det kun, at du foretager en årlig udtynding for at opretholde træets sundhed og vækst. Denne sort er ideel til at plukke direkte fra træet til forfriskende sommer-snacks, lækre desserter eller hjemmelavet syltetøj og saft.

Vores Blomme ‘Victoria’ træ er 130-170 cm høj med 4-8 grene og kommer i en rummelig 10 liters potte, klar til at blive plantet i din have eller på din altan. Med sin smukke vækst og dejlige frugter vil dette træ ikke kun tilføje et strejf af skønhed til dit udendørs rum, men det vil også glæde dine smagsløg med sin fantastiske smag.

Tag skridtet mod at skabe din egen mini-frugthave derhjemme med vores Blomme ‘Victoria’ træ. Lad naturens generøsitet og skønhed berige dit liv og lad dine smagsløg forkæles med de mest vidunderlige, hjemmedyrkede blommer. Inviter naturen ind i dit hjem med vores unikke og inspirerende Blomme ‘Victoria’ træ – lad drømmen om din egen frugthave blive til virkelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Victoria’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.