Tilbud!

Pære ‘Conference’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)

Original price was: 349 kr..Current price is: 280 kr..

Forkæl din have med vores saftige Pære ‘Conference’. Smukke 4-8 grene og 120-160 cm højde. Ideel til forårssæsonen.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197892242 Kategori:

Pære ‘Conference’ er en vidunderlig frugttræsvariation, som vil bringe glæde og lækre smagsoplevelser til dit haveområde. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 120-160 cm er dette træ både robust og fyldt med potentiale for en rig høst. Dyrket i en praktisk potte og af sorten ‘Kvæde A’, er dette produkt et ideelt valg for enhver haveentusiast.

Den søde og krydrede smag af ‘Conference’ pærer vil forkæle dine smagsløg og tilføre en forfriskende og delikat dimension til din madlavning. Frugtkødet er fast og sprødt, og med en matgrøn skræl, der senere udvikler sig til en flot gulbrun farve, har denne pære en unik og indbydende æstetik. Med en medium-stor størrelse på 55-65mm og en aflang pæreform, vil disse pærer være et smukt syn i din have.

Den tykke og ru skræl på ‘Conference’ pærerne giver dem et rustikt udseende, der tilføjer karakter til din frugthave. Med en rig høst og imponerende udbytte vil dette frugttræ belønne dig med saftige og velsmagende pærer, som du kan nyde selv eller dele med dine nærmeste.

Invester i et ‘Conference’ pæretræ og tilføj et stykke natur til dit udendørs rum. Med sin elegante vækst og smagfulde frugter vil dette træ blive en kilde til glæde og stolthed i din have i mange år fremover. Grib chancen for at dyrke dine egne lækre pærer og oplev glæden ved at være selvforsynende og have naturen tæt på dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Conference’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (Kvæde A)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.