Sød Kirsebær ‘Sunburst’ – Selvbestøvende Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.

399 kr.

Gør din have smuk med vores selvbestøvende dværgkirsebærtræ ‘Sunburst’. Med 3-5 grene og en unik højde på 80-100 cm. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895515 Kategori:

Er du på udkig efter et smukt og frugtbart tilføjelse til din have? Så er vores søde kirsebærtræ ‘Sunburst’ det perfekte valg for dig. Dette selvbestøvende dværgtræ vil ikke kun pryde din have med sine skønne blomster om foråret, men det vil også give dig lækre, saftige kirsebær om sommeren.

Med 3-5 grene og en højde på 80-100 cm er dette kirsebærtræ ideelt til mindre haver eller endda til dyrkning i krukker på din terrasse eller altan. Træets kompakte størrelse gør det nemt at passe og pleje, samtidig med at det sikrer en rigelig høst af friske kirsebær.

Kirsebærrene fra ‘Sunburst’ er kendt for deres søde og sprøde smag, der vil glæde både store og små. Frugterne har en purpurrød skræl med lyse skygger og en sprød kant, hvilket gør dem både smukke at se på og lækre at spise. Med en størrelse på 15-20 mm og en rund, fladhjerteform er disse kirsebær perfekte til alt fra frisk indtagelse til syltning og bagning.

Det bedste ved ‘Sunburst’ kirsebærtræet er, at det er selvbestøvende, hvilket betyder, at du kun behøver at plante ét træ for at få en god høst. Med en plukketid og modningstid på medio juli vil du kunne nyde de skønne kirsebær, når sommeren er på sit højdepunkt.

Så hvis du drømmer om at have dit eget kirsebærtræ og kunne ønske dig en rig høst af søde og saftige frugter, så er ‘Sunburst’ kirsebærtræet det oplagte valg for dig. Tag skridtet mod en smukkere have og en mere frugtbar sommer med dette fantastiske træ, der vil bringe glæde og smag til dit udendørs rum. Skynd dig at bestille dit kirsebærtræ ‘Sunburst’ i dag og se frem til en skøn og frugtbar fremtid i din egen have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Sunburst’ – Selvbestøvende Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.